Wilovanje

Predstavljamo Vam tri izričito iznimna benda kojima smo proširili tajming repertoara uz slušaonu prigodnu za žanrove koje predstavljaju... Condor Skye iz Varaždina, te Demian i Born Stubborn iz Zagreba...


CONDOR SKYE (Vz)
Alternative/Stoner/Metal

Condor Skye je bend iz Varaždina okupljen 2009.godine. Članovi benda su bili već mnogo godina aktivni na lokalnoj sceni i šire kroz bendove kao što su MotherCrown, Applebite, The Nice Boys i Stone River. Bend je izričito autorskog karaktera. U svojim pjesmama Condor Skye kombinira različite stilove i žanrove primarno žestoke glazbe. Na myspace stranici se zasad mogu naći 2 promo pjesme. U svakom slučaju dođite i otkrijte šta nam dečki imaju za ponuditi.

http://www.myspace.com/condorskye



DEMIAN (Zg)
Rock/Metal/Progresive

Bend Demian osnovan je 2007. godine u želji za sviranjem žešćih rifova kombiniranih sa žešćim vokalima. Počevši isključivo od hard rocka nastavili su razvijati ideje koje su nicale dolaženjem novih članova benda. Žanr je teško definirati, ali se može svesti na utjecaje hard rocka sa primjesama nu metala i alternative. Vokali govore za sebe - predstavljaju utjecaje od rocka, metala, alternativne scene pa čak i laganijih stilova glazbe kako bi ukomponirali sve utjecaje koje bend ima. Koncertom u KSET-u predstavljaju svoj novosnimljeni demo sa 8 autorskih stvari koje upravo zrače stilom hard rocka. Dođite, poslušajte ih i uživajte u jednom bombastičnom nastupu.

http://www.myspace.com/demianscircle

 

BORN STUBBORN (Zg)
Metal/Hardcore

Born Stubborn je zagrebački band koji kombinira metal sa HC-om. Uz jednostavne groovie rifove, moćan vokal i energičan nastup neće vas ostaviti ravnodušnima. Dečki će u KSET-u predstaviti svoj najnoviji uradak od četiri pjesme te zagrijati atmosferu sa pokojom obradom. Ako volite bendove kao sto su hatebreed, throwdown ili madball nemojte ih propustiti. Mosh obavezan!

http://www.myspace.com/bornstubbornzg



Ulaznice su po cijeni od 20kn, a ulaz je otvoren od 20h.

koncert