Illectricity Festival

None

3. Nucomers night !

Natjecaj za mlade neafirmirane producente, DJeve, live actere, bendove, VJeve


Ukoliko ste oduvijek imali ambicija baviti se glazbom, a niste se pronasli ni u StorySuperNovama, ni u Idolima, ni u CocaColinim zvijezdama, a na kraju ste ocajni i Mijenjam zenu uzeli u obzir planirajuci umjesto muznje krave mahnito lupati beat po kantama, cfsn vas prihvaca rasirenih ruku! Za sve vas koji ste vlastiti talent dosad imali prilike prezentirati samo nekolicini zatecenih prijatelja radosno objavljujemo jos jedno izdanje originalnih Nucomersa, koncepta koji je u zvjezdanu orbitu po prvi put lansirao danasnje okorjele DJe i producente poput Zmaye, Kodina, Radamanta, Etui Etui Soniczoila, Leeksa, Dubwaya, itd. Stoga, pozivamo vas da u narednih nekoliko dana sjednete i dobro zagrijete stolicu, gramofone, CD playere, harfu, gudalo, harmoniku te nam posaljete svoje radove koje cemo nagraditi krajnje stajlis poljoprivrednom opremom kao sto su:

1 x Traktor Scratch Pro
1 x Traktor Pro
1 x Kore Electronic Experience

supported by Native Instruments !

Uvjeti natjecaja su:
1) da svirate ili producirate bilo koju mutaciju breakovite elektronske glazbe, koja ne mora biti striktno drum'n'bass ni breaks, no naglasak je na plesnijoj elektronici; odnosno da ste se tek bacili u vode VJ-inga
2) da jos niste svirali, odnosno nastupili kao DJ/VJ na vecim partijima; niti sluzbeno izdali svoju glazbu (za producente/bendove)

Kako bi se prijavili za natjecaj, molimo da posaljete promo materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterovic, 10000 Zagreb), ili link na materijal na email nucomersETillectricity.com najkasnije do 18.11.2008. (datum na postanskom zigu posiljke))!!! Ako do 18.11. ne stignete poslati, molimo da u pismu i ovaj put atacirate 2 velike cokolade i vrecicu bombona kako bi zazmirili na nepravilnosti.Wink Prosli puta nismo dobili nista pa pokusavamo ponovno ! Uporni smo, nema sta ;) Materijali nek ne budu veci od 100MB za download ukoliko aplicirate preko interneta, dok oni koji salju postom nek salju najviše 2 CD-a/DVD-a. U kuvertu, uz medij, obavezno ubacite kratku biografiju, te ostavite kontakt (mail adresa i broj mobitela), kako bismo vas mogli kontaktirati!!!
Rezultati natjecaja biti ce objavljeni na vecini inernet stranica, foruma i na nasoj stranici.

http://www.myspace.com/confusionhr

Pocetak: 22:00
Upad: 25kn

plesaonica