K: Humanitarni koncert

None

Humanitarni koncert:
Voodoo Lizards
Gatuzo
Skaut



6.11. će se održati humanitarni rock koncert za Tomislava Medića, na kojem sviraju neki od najperspektivnijih mladih bendova današnje scene. Varaždinski “Voodoo Lizards” otvaraju večer svojim dinamičnim blues-rock pjesmama predvođeni karizmatičnim Zack Dustom. Nakon njih nastupa zagrebački dvojac “Gatuzo” koji svojim spojem starih i novih utjecaja ostavljaju dojam cijelokupnog orkestra uz samo dva instrumenta i vokal. Zadnji bend večeri bit će “Skaut” koji je svojim albumom prvijencem “Nož za dvoje” uspio na scenu izbaciti zvuk modernoga rocka koji je već dugo zabačen u ovim krajevima. Svakako nemojte propustiti ovakvu priliku poslušati neke od najjačih imena uzlazeće rock scene!

Tomislav Medić ima dvadeset godina i stopostotni je invalid otkako je u mjesecu studenome 2004. prigodom pada zadobio teške ozljede glave. Prigodom operacije utvrđena je teška ozljeda kralježničke moždine koja zahtijeva dugotrajno liječenje. Zbog toga Tomislav ne može hodati, u rukama gotovo da i nema osjeta, a govori šapatom. Tomislavu je potrebna 24-satna rehabilitacija uz fizioterapeuta i logopeda.
Unatoč svemu, Tomislav je i dalje ostao vedra i duhovita osoba. Uspješno je maturirao, te od ove godine postao brucoš pravnog fakulteta. Ovim koncertom želimo vas potaknuti da mu pomognete u ostvarenju daljnjih ciljeva.

koncert